V četrtek, 2. decembra 2021, je bil slovesen dan, saj je bila v učilnici 130 otvoritev naše trgovince. Pri pripravah smo sodelovali dijaki 2. č- razreda, ki smo oblikovali logo in pripravili kulturni program.

Nastopili so EŠC skečoholiki Fatjona Kurti, Teuta Krasniqi, Miha Kokotec, Patrik Vodišek Iskrač in Laticija Koprivšek, ki je tudi povezovala program.

S pesmijo so se predstavile Urška Majer, Ema Ržen in Snežana Vehovar ter posebni gostji Hana in Julija Dermol.

Pri tehnični izvedbi prireditve pa sta sodelovali Lucija Bevc in Erblina Lugi.

Prireditve so se udeležili številni predstavniki Mercatorja, d. d., med njimi gospa Manica Zupanič, ki je poleg naše ravnateljice-direktorice gospe Bernarde Marčeta pozdravila goste.

Zahvaljujemo se našima mentoricama, Barbari Slatenšek in Heleni Muha, ki sta nam pomagali pri izvedbi programa. Posebna zahvala pa našemu pokrovitelju Mercatorju, d. d., ki je tudi naš najboljši sosed, saj je poskrbel za pogostitev, pika na i pa je bila torta velikanka.

Hvala gospe Poloni Turk, vodji aranžerske ekipe Mercatorja, in aranžerju Mateju Černjulu, ki sta opremila našo trgovinco.

In kot pravimo dijaki: Počutimo se kot v pravi trgovini, saj nam bo v veliko pomoč pri praktičnem usposabljanju. Dobrodošli v naši trgovinci!

Laticija Koprivšek in Fatjona Kurti, 2. č

Prispevek TV Celje (Dogodki dneva):

Prispevek VTV Studio (pričetek pri 3:10):

https://fb.watch/9XjmQJF8nu/ 

(Skupno 674 obiskov, današnjih obiskov 1)