Dijaki lanskega učnega podjetja Zate, d. o. o., Martin Deželak, Larisa Bernard, Lan Kos, Anile Cocaj, Jožica Grašič in Nastja Fidler, vsi dijaki 4. a, ter dijakinji učnega podjetja Lupinca, d. o. o., Ana Klanšek in Lana Valand, obe iz 3. a, so skupaj z mentorico Andrejo Tanšek, Ivico Pinter in Igorjem Križnikom v petek, 17.  12.  2021, predali zamaške društvu Vesele nogice. K zbiranju zamaškov so se letos pridružili tudi dijaki 2. b. Dijakinja Nea Žolgar je k projektu povabila Trgovine Jager, obljubili so sodelovanje in podporo tako društvu Vesele nogice kot šolskemu projektu Ekošola.

Dijaki, učitelji in delavci šole ste vztrajno in prizadevno  zbirali zamaške in dokazali, da vam je mar za otroke s posebnimi potrebami in okolje. Posebna pohvala je namenjena dijakoma 4. a, Martinu Deželaku in Lanu Kosu, ki sta v sodelovanju s podjetjem Marolt, d. o. o., iz Slovenskih Konjic zbrala največ zamaškov, znaten prispevek pri zbiranju zamaškov je dodala tudi Lana Valand iz 3. a.

Dijaki lanskega učnega podjetja Zate so s pomočjo sponzorskih izdelkov podjetij Afrodita in Malinca zbirali sredstva za društvo Vesele nogice in tako podprli njihov letošnji projekt Korak za prihodnost. Ob tem dogodku so simbolno predali svoje poslanstvo dijakom učnega podjetja Lupinca. Dijakinja 4. a, Jožica Grašič, je polno škatlo zamaškov predala dijakinji Ani Klanšek, ki je zaposlena v učnem podjetju Lupinca.

 Andreja Tanšek, mentorica

(Skupno 546 obiskov, današnjih obiskov 1)