PREDSTAVITEV DIJAKA IN DIJAKINJE, KI KANDIDIRATA ZA ČLANA V SVETU ZAVODA KOT PREDSTAVNIKA SREDNJE POKLICNEGA IN STROKOVNEGA IZOBRAŽEVANJA

Dragi dijaki in dijakinje v rednem in izrednem izobraževanju na Ekonomski šoli Celje!

V drugi polovici novembra boste volili svojega predstavnika v Svetu zavoda Ekonomske šole Celje, ki je najvišji organ šole. Navodila za volitve boste prejeli od predsednikov razreda, prav tako jih bomo objavili na spletni strani šole. Volili boste enega predstavnika za srednje poklicno in strokovno izobraževanje. Pravico do volilnega glasu imate vsi dijaki, ki ste vpisani v redno in izredno izobraževanje na Ekonomski šoli Celje.

Za lažjo odločitev sta dijaka, ki kandidirata za člana v Svetu zavoda, pripravila kratko predstavitev, ki si jo lahko preberete v nadaljevanju. Kandidata sta razporejena po abecednem vrstnem redu.


Domen Klasič, 3. a

Pozdravljeni! Sem Domen Klasič, dijak 3. a razreda, program ekonomski tehnik.

Že od malih nog se rad ukvarjam s športom in hodim v naravo. V prostem času najraje igram košarko, kolesarim ali pa se družim s prijatelji.

Sem sproščen, vedoželjen, tekmovalen, dobrovoljen in odgovoren. Vedno sem pripravljen poslušati in sklepati kompromise. Področja, ki me veselijo in zanimajo so tuji jeziki, ekonomija in psihologija.

Kot izvoljen si bom prizadeval, da se sliši naš glas, se trudil za naše pravice, za uvajanje tehnoloških novosti in da bo šolanje za vse enakovredno.

 


Julijana Medina Omerovic, 2. a PTI

Sem Julijana Medina Omerovic. Stara sem 19 let in obiskujem 2. a PTI, poklicno-tehniško izobraževanje ekonomski tehnik. Trenutno živim s svojo družino v naselju Drešinja vas, ki se nahaja v Petrovčah.

Sem zelo komunikativna, energična, dobrosrčna, iskrena, ambiciozna in zelo rada pomagam drugim.

Ples sem trenirala kar nekaj let, ampak sem zaradi poškodbe na žalost morala nehati. Sedaj pa najraje preživljam svoj prosti čas z družino in prijatelji, ki so mi na prvem mestu, in zelo uživam v gledanju turških serij. V prihodnosti bi zelo rada potovala.

Rada se učim in mi nikoli ni naporno, najraje imam angleščino in sociologijo.

Če bom izvoljena, vam obljubam, da se bom potrudila, da bomo imeli na naši šoli vsi enake pravice in da bomo poslušali želje vseh. Šolo bi naredila še bolj živahno in bi vsak petek organizirala dogodek, v katerem bi vsak dijak lahko pokazal svoje skrite talente in sposobnosti.

Zagotavljam vam da bo Ekonomska šola nabita s pozitivno energijo. Verjamem in računam na vas, da boste glasovali zame.


 

(Skupno 363 obiskov, današnjih obiskov 1)