V sredo, 10. aprila 2019, bomo štiri srednje šole s Kosovelove ulice znova izvedle že 11. tradicionalno prireditev 3-KONS, zato ta dan ni pouka, razen za MT. Druženje in izmenjava povezuje dijake Ekonomske šole, Srednje šole za gostinstvo in turizem, Gimnazije Center-Celje in Srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije. Tudi letos vas prosimo, da prireditev počastimo z oblačili v »konsovskih« barvah. Prosimo vas, da ste v sredo vsi dijaki oblečeni v majice ali BELE ali RDEČE ali ČRNE barve.

Ta dan bo na razpolago samo suha malica, katero morate dvigniti v jedilnici med 7.30. in 8.30.uro. Po tej uri vstopa v jedilnico ne bo več.

Dijaki se zberete ob 8.45. uri pred šolo, kjer počakate na svoje spremljevalce in se odpravite, kamor ste razporejeni v prvem terminu. Dijaki, ki si boste ogledali Festival dijaškega filma (1. a, 2. a PTI, 3. č), se pred šolo zberete že ob 8.30, ker se festival začne ob 8.45.

Vse delavnice se bodo začenjale točno ob uri, zato prosim ne zamujajte, niti ob 9. niti ob 11. uri. Dogajanje bo potekalo v dveh časovnih terminih. Prvi se začne ob 9. uri, drugi ob 11. uri. V enem od terminov si boste vsi dijaki ogledali skupno prireditev vseh štirih šol v telovadnici GCC-ja. Spodbujajte nastopajoče z močnim aplavzom, še posebej pa naj bo močan aplavz namenjen nastopajočim iz Ekonomske šole. Pokažite pripadnost naši šoli tudi na ta način.

Vse dijake pozivamo, da na delavnicah aktivno sodelujete in se primerno vedete. VSI morate s sabo OBVEZNO imeti kakšno PISALO.

Zavedajte se, da povsod predstavljate najprej sebe kot posameznika, seveda pa zastopate tudi šolo. Verjamemo v vas, da boste znali ceniti trud pripravljalcev delavnic in boste uživali v pestrem dogajanju celotnega dne. Natančnejši razpored dogajanja za posamezen razred si lahko ogledate na tej povezavi.

Vsem želimo, da preživite lep kulturno-športni sredin dopoldan.

                                                                                                                                      Branka Vidmar Primožič

(Skupno 704 obiskov, današnjih obiskov 1)