Drage dijakinje in dragi dijaki,

v ponedeljek, 15. 11. 2021, bomo pričeli s samotestiranjem v šoli. Vsi dijaki, ki ne izpolnjujete PCT pogoja, boste ob 7.00 odšli v matične učilnice oz. učilnice, kjer imate takrat pouk in tam pod nadzorom učitelja izvedli samotestiranje. S seboj morate prinesti HAG test za samotestiranje, ki ga dobite v lekarni. V šolo vstopate skozi glavni vhod. V razredu boste prejeli evidenčni list, ki ga morate v šolo redno nositi in boste vanj vpisovali opravljeno samotestiranje. Postopek samotestiranja si lahko pogledate na spodnji povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=Ljc9hG7xsFU

 

Preostali dijaki, ki izpolnjujete PCT pogoj, boste ob 7.10 prišli k stranskemu vhodu pri fitnesu in s seboj prinesli veljavno potrdilo s QR kodo oz. jo pokazali na telefonu. Po končanem skeniranju boste odšli k pouku. Prosimo, da pri skeniranju upoštevate varnostno razdaljo. Skeniranje naslednje dni ne bo potrebno, če boste prinesli izpolnjeno izjavo, ki jo prejmete v ponedeljek pri vhodu.

Tisti dijaki, ki zaradi prevoza pridete v šolo že pred 7.00, lahko počakate v garderobi, na hodnikih, v avli šole ali v učilnici, a morate nujno ohranjati varnostno razdaljo in dosledno ves čas nositi masko. 

Preostala navodila vam bodo posredovali nadzorni učitelji.

Vodstvo šole

 

(Skupno 471 obiskov, današnjih obiskov 1)