V torek, 14. 3. 2023, smo na naši šoli gostili zavarovalnega zastopnika,  g. Klemna Klemna. Dogodek sta pripravili dijakinji 2. a PTI-razreda, Albina Vezaj in Anja Poljanšek, pod mentorstvom ge. Andreje Tanšek, kot 4. izpitno enoto.  Dogodka so se udeležili dijaki 4. a, 4. b in 2. a PTI-razreda.  Na predavanju nam je predavatelj podal veliko informacij s področja avtomobilskega zavarovanja, (saj nas je že veliko mladih voznikov),  zdravstvenega zavarovanja in nezgodnega zavarovanja. V pomoč nam je tudi bilo znanje, ki nam ga je predala ga. Andreja Tanšek pri predmetu zavarovalništvo. Po mnenju dijakov je bilo predavanje zelo poučno in koristno za obogatitev znanja. Všeč nam je bilo, ker je razlagal s primeri iz prakse, saj tako, snov lažje  razumemo. Njegov pristop nas  je pritegnil k poslušanju. Hvaležni sva, da se je odzval povabilu in zato sva njemu in naši mentorici v zahvalo pripravili eno majhno pozornost.

Po zaključku predavanja sva prosili dijake za mnenja, ki so zapisali:

  1. Predavanje je dodatno nadgradilo naše znanje, ki smo ga pridobili pri predmetu zavarovalništvo. Všeč so mi bili primeri iz prakse, saj jih je zavarovalni zastopnik predstavil na razumljiv in enostaven način.( Mojca Fegeš, 4,a)
  2. Tema predavanje je bila zelo poučna, pridobili smo mnogo novih informacij in jih nadgradili s primeri iz vsakdanjega življenja. (Marina Bele, 4.a)
  3. Veliko novega sem se naučil s področja zavarovalništva.(Luka Štravs, 4. a)
  4. Pri urah zavarovalništva smo že osvojili precej znanje iz zavarovalništva, ker delamo tudi na primerih, zato nam je bilo predavanje, izrazi in zakoni  lažje razumljivi. Želim si še več strokovnjakov iz prakse, saj tako pridobimo  dodatna znanja.  (Anja Poljanšek,2. a PTI)
  5. Zelo koristno predavanje, ker so bili predstavljeni primeri iz prakse. Zavarovalni zastopnik Klemen Klemen je delil  bogate izkušnje s področja zavarovalništva z nami. (Albina Vezaj,2 a PTI)
  6. Tema predavanja je bila poučna, zelo mi je bilo všeč, ker je bilo zelo veliko primerov iz vsakdanjega življenja. (Nika Praznik, 4.a)
  7. Tema predavanja je bila zelo zanimiva, poučna, uporabna za vsakdanje življenje. Gospod Klemen je bil zelo zanimiv predavatelj. (Taja Podgoršek, 4.a)

Anja Poljanšek in Albina Vezaj, 2. a PTI

 

 

 

(Skupno 129 obiskov, današnjih obiskov 1)