S koncem šolskega leta 2022/2023 tudi UP AniMall, d. o. o., zaključuje svoje poslovanje. Vodstvo podjetja Domen Klasič, Ermir Cikaqi, Iva Čede in Aljaž Jošovc smo za učinkovito in uspešno vodenje ter vsestransko aktivno sodelovanje z institucijami zunanjega okolja zasluženo pridobili PEN Worldwide Trainee Quality Achievement Certificate.
V decembru smo organizirali dobrodelno akcijo »S tačko v tački«, v kateri smo zbirali hrano za zapuščene mačke in jo dostavili zavetišču Prijazne male zverinice.
V mesecu februarju smo se udeležili šolskega sejma učnih podjetji. Sodelovala so štiri učna podjetja. Dijaki in profesorji so nas obiskali in glasovali za podjetje, ki jih je najbolj prepričalo. Naše podjetje je zasedlo prvo mesto in s tem vstopnico za udeležbo mednarodnem sejmu učnih podjetji.
Prav tako smo v mesecu februarju sodelovali na informativnih dnevih. Predstavljali smo koncept delovanja učnih podjetij in seveda tudi vizijo, poslanstvo in vrednote UP AniMall, d. o. o.. Z veseljem smo odgovarjali na številna vprašanja osnovnošolcev in njihovih staršev.
Konec meseca februarja smo se udeležili mednarodnega sejma učnih podjetij, na katerem smo z domačimi in tujimi učnimi podjetji navezali veliko poslovnih stikov. To je bila enkratna priložnost za dokaz naših poslovnih sposobnosti in hkrati znanja tujih jezikov ter zanimiva nova izkušnja.
Meseca maja smo obiskali nadstandardni hotel za muce Mačji svet v Celju. Vodja hotela gospa Irena Požlep, nas je sprejela odprtih rok. Izvedeli smo kakšni so tehnični in higiensko zdravstveni pogoji za registracijo podjetja, kolikšna je kapaciteta sprejema mačk, dinamika prihodkov, odhodkov in dobičkonosnost poslovne ideje.
Poslovne stike z učnimi podjetji iz drugih držav navezujemo z uporabo registra PEN WORLDWIDE. In tako smo se v maju udeležili online »PEN Worldwide Monthly Trade Day«. Trgovali smo s številnimi članicami PEN WORLDWIDE-a. Samo poslovanje in sklepanje poslov je bilo uspešno, zanimivo in učinkovito. Naši poslovni partnerji so bili navdušeni nad promocijskim materialom, ki smo ga pripravili zanje. Nas pa so tuja podjetja navdušila s predstavitvijo preko QR (quick response) kod.
Na naši poslovni poti smo pridobili kompetence trgovanja, vodenja podjetja, računovodstva in mnoge druge, pomembne za uspešno delo na vseh področjih življenja. Poslovni uspeh se ne meri samo v številkah na bilanci, temveč tudi v moči navdiha, inovacij in trajnostnih odnosov. Ko združimo strast, vztrajnost in vizijo, odpiramo vrata neomejenim možnostim in ustvarjamo poti do izjemnih dosežkov.

Blaž Boček, Ermir Cikaqi in Domen Klasič
z mentorico Suzano Suholežnik

 

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)