Zadnji rok za prijavo k splošni maturi, k posameznemu izpitu splošne mature je v torek, 14. 7. 2015.
Prijavite se vsi, ki imate opravljeni 4. letnik ekonomske gimnazije in tudi tisti, ki boste pogoje za opravljanje mature pridobili v mesecu avgustu – popravni izpiti.

 

Uradne ure bodo v ponedeljek in torek, 13 in 14. julija od 8.30 do 12.00. Prijave sprejema tajnica ŠMK v kabinetu za geografijo in zgodovino na Vodnikovi 10.

 

Zadnji rok za prijavo velja tudi za občane in kandidate, ki bodo opravljali maturo kot 21-letniki, vendar morate pred prijavo izvesti plačilo maturitetnih izpitov. Rok plačila je 14. 7. 2014. Vplačani znesek je pogoj za veljavnost prijave k izpitu splošne mature.
Navodila za plačilo dvignite pri tajnici ŠMK.

 

Jesenski rok mature – pisni bo potekal od 24. do 29. avgusta. V enem dnevu se bo pisalo več predmetov, zato ste kandidati dolžni dvigniti individualni razpored pisanja maturitetnih izpitov 20. avgusta od 9.00-12.00.

V primeru da tega ne storite, ste sami odgovorni za neobveščenost o razporedu pisnih izpitov.
20. avgust je rok za predložitev dokazil o izpolnjevanju pogojev za opravljanje splošne mature in posameznega izpita splošne mature. Če pogojev ne izpolnjujete, se morate odjaviti od opravljanja splošne mature in posameznega izpita na splošni maturi.

Razpored ustnih izpitov bo objavljen na oglasni deski 25. avgusta po 12. uri.

 

Celje, 2. 7. 2015

tajnica šmk:
Zinka Drešček

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)