Pozdravljeni,

sem dijakinja 3. c-razreda programa tehnik varovanja. Koronavirus je ne samo na Slovenijo, ampak tudi na druge države, zelo vplival.

Sama sem dejavna v gostinstvu in vidim, kakšne posledice je to pustilo.

Redno sem ob šoli začela delati, saj se mi ne zdi pošteno in niti mi ni prijetno, ko prosim starše ali stare starše za denar. Zaradi epidemije sem za nedoločen čas, odvisno od časa trajanja, ostala brez službe. V narekovajih povedano, »služba«, seveda.

Da se ne bomo narobe razumeli, tudi med šolo sem popolnoma uspešno prilagajala urnik šole in dela.  Seveda je šola na prvem mestu in za istimi besedami bom stala še zdaj v času kriznih razmer. Ampak to, da si lahko dijaki/študenti prilagodimo urnik svojim dejavnostim/službi/treningom je name naredila zelo dober vpliv.

Moje osebno mnenje: 

Ta teden sem delala na vrtu doma, opravljala individualne treninge, kot nam je naročeno s strani NZS, in sem svoje delo za šolo opravila 10 x bolj vestno, kot pa če sem v šoli 7 ur.

Všeč mi je to, da nam profesorji pošiljajo snov, mi to naredimo in če kaj ne razumemo, kontaktiramo profesorje. Tale način dela podpiram in vsekakor pohvale vsem profesorjem, ravnateljici in vsem ostalim.

Name je spletno učenje naredilo dober vtis in profesorji se zelo trudijo za našo snov, domače delo in pomoč. Hvala.

 

Laura Lever, 3. c

(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)