Sodelujoči na MSUP

V torek, 13. 2. 2018, je v Celju potekal 12. mednarodni sejem učnih podjetij. Na sejmu se je predstavilo 51 učnih podjetij iz Slovenije in tujine. Iz tujine je bilo 18 učnih podjetij, le ta so bila iz Avstrije, Litve, Hrvaške in Bolgarije. Podjetja so se pomerila v najbolj izvirnih poslovnih idejah in sejemskih nastopih. Ocenjevala jih je 4-članska strokovna komisija. Ekonomsko šolo Celje sta predstavljali 2 učni podjetji: učno podjetje Slovenijawood pod mentorstvom ge. Andreje Tanšek in učno podjetje Vesele tačke pod mentorstvom ge. Manje Ferme Rajtmajer. Obe podjetij sta se uvrstili med prvih 10 najboljših podjetij; učno podjetje Slovenijawood se je uvrstilo na 9. mesto in učno podjetje Vesele tačke na odlično 5. mesto. Podjetje Slovenijawood so na stojnici predstavljali dijaki 3. c razreda: Rožle Oštir, Nina Lesjak, Rihard Grenko, Timej Srebot in Žiga Brecl Ojsteršek, UP Vesele tačke pa dijaki 3. a razreda: Tim Sečko, Maj Medvešek, Maja Mušič in Luka Šuster. Vsem omenjenim dijakom čestitamo za čudovito predstavitev.

UP Vesele tačke, d. o. o.
UP Slovenijawood, d. o. o.

Posebej se zahvaljujemo za sodelovanje tudi dijakom, ki so sodelovali na modni reviji: Sandri Baumkirher 1. b, Elmedini Berisha 3. a, Fationi Hajra 3. a in Jaki Vodovniku 4. a. Hvala tudi ostalim dijakom iz 3. a in 3. c ki so s svojim delom prispevali k uspešni predstavitvi na sejmu in vsem profesorjem, ki so jim pri delu pomagali.

Iskreno se zahvaljujemo tudi vsem dijakom in profesorjem, ki so pomagali pri izvedbi prireditve, in tistim profesorjem in dijakom, ki so sodelovali v kulturnem programu na otvoritvi sejma: Anji Drešček 2. e in Janu Lukaču 4. f, Kristini Zvonar 4. f, Lari Voler MT in Mihi Plevčaku ter profesoricama Branki Vidmar Primožič in Lidiji Rebeušek.

Na tej povezavi si lahko ogledate prispevek Savinjske televizije o letošnjem sejmu. Fotogalerija slik in rezultati tekmovanja so naloženi na spletni strani Centrale učnih podjetij Slovenije.

Iskrena hvala vsem udeležencem sejma in upamo, da se vidimo prihodnje leto na 13. srečanju.

Zapisali: Manja Ferme Rajtmajer in Mateja Kapitler

(Skupno 408 obiskov, današnjih obiskov 1)