ŠOLSKA PREHRANA V ŠOLSKEM LETU 2020/21

Dijak, ki se je prijavil na šolsko prehrano s prijavnico, prejme elektronski nosilec, s katerim se dnevno naroča na malico za naslednji dan. Izgubo ali okvaro elektronskega nosilca je potrebno javiti organizatorici šolske prehrane. Pri izgubi ali poškodovanju elektronskega nosilca zaradi malomarnosti dijak prejme novega ob poravnavi stroška izdelave, ki znaša 3 €.

Dijak z elektronskim nosilcem dnevno naroča malico za naslednji dan v šolski jedilnici do 11.20 ure. Izbira lahko med tremi različnimi meniji.

Brez elektronskega nosilca naročanje in prejemanje malice ni možno.

Prijava / odjava malice je mogoča tudi preko novih spletnih učilnic z uporabniškim imenom in geslom, ki ga vsak dijak prejme v šoli. Če dijak naročenega obroka ne prevzame ali ga pravočasno ne odjavi (do 7.30 ure), mora poravnati celotni znesek obroka.

V primeru težav se obrnite na organizatorico šolske prehrane: tatjana.trupej@escelje.si

NAVODILA:

  • Prejemanje malice se bo izvajalo v glavnem odmoru v treh terminih, po sledečem razporedu:

Šolska ura

Čas trajanja

Malica – razredi

2

8.50 – 9.35

1. a, 1. b, 1. c, 1. č, 1. d, 1. a PTI

3

9.40 – 10.25

1. e, 2. a, 2. b, 2. c, 2. č, 2. e

4

10.30 – 11.15

3. a, 3. c, 3. e, 4. a, 4. b, 4. c, 4. e,

2. a PTI, MT, PT

  • Dijaki, ki boste prevzeli toplo malico, jo pojeste v jedilnici. Dijaki, ki boste prevzeli hladno malico, jo pojeste v svoji matični učilnici.
  • Prednost pri prevzemu malice v jedilnici imajo dijaki, ki bodo naročeni na toplo malico.
  • Pred jedilnico in v njej bo vedno dežurni učitelj.
  • Pri vstopu v jedilnico je nošenje maske obvezno. Odložili jo boste lahko šele, ko boste že sedeli za mizo.
  • Pred vstopom v jedilnico si morate vedno razkužiti roke.
  • Pri vstopu se ne drenjajte. Upoštevajte medsebojno razdaljo, tudi pri prijavi na malico.
  • Kljub temu da bodo na mizah pregrade, ki bodo ločevale dijaka od dijaka, priporočamo, da dijaki istega razreda sedijo skupaj.
  • Do hrane imejte spoštljiv in odgovoren odnos. Trudite se, da bi bilo zavržene hrane čim manj.
  • V jedilnici za seboj vedno vse pospravite. Imejte skrb za red in čistočo.
  • Upoštevajte priporočila NIJZ in šolska pravila.

Organizatorica šolske prehrane: Tatjana Trupej

(Skupno 1.043 obiskov, današnjih obiskov 1)