V četrtek, 14. 6. 2018, je potekala slavnostna podelitev spričeval zaključnega izpita za 3. č programa trgovec in administrator. Na prireditvi je dijake nagovorila ravnateljica Bernarda Marčeta ter razredničarka Simona Žlof, v imenu generacije pa sta se od učiteljskega zbora poslovila Tadeja Gologranc in Trimlon Muja. Najboljši uspeh na zaključnem izpitu je dosegla Tadeja Gologranc, ki je zaključni izpit opravila z odličnimi ocenami.
V kulturnem programu, ki ga je tudi tokrat pripravila Helena Muha, so nastopili voditelji Tina Šibanc, Lara Vrečko-Kotnik in Rok Klajnšek-Grajžl, pevka Ariona Telaku in šolska vokalna skupina pod vodstvom Matevža Goršiča. Na prireditvi so pomagali še Igor Križnik, Katja Šlogar, Luka Gornik, Ana Mari Vajde, Verona Bytyqi, Nancy Lesjak in Lara Homšak Godler ter posamezni dijaki 2. a, ki so poskrbeli za okrasitev avle.
Dijakinjam in dijakom 3. č iskreno čestitamo za uspeh na zaključnem izpitu, vsem sodelujočim pa se zahvaljujemo za pomoč pri izvedbi prireditve.

Simona Sever Punčoh

(Skupno 657 obiskov, današnjih obiskov 1)