V petek, 15. 3. 2019, se je na sejmu Altermed v Celju predstavilo učno podjetje 365drinks. Na sejmu smo bili štirje dijaki 3. a-razreda; Petra Zelič, Jasmin Motoh, Tjaša Vidiš in Andrej Zabav. Prestavili smo našo dejavnost: zdrave sladice in napitki.

Na sejmu je bila na delu tudi strokovna komisija, ki je ocenjevala našo izvirnost, prepričljivost, samozavest in potencial, ki ga imamo za razvoj. Komisijo smo navdušili z našo perfektno izpeljano idejo, za katero je vodja komisije dejal, da je odlično dodelana, dodal je še, da je naš marketing “subtilno didaktičen”, kar ne uspe tudi nekaterim večjim podjetjem. Član komisije, ki je ocenjeval ekonomski vidik podjetja, je za naš tržni in poslovni načrt rekel, da je na ravni fakultete in da je z njim zelo zadovoljen.
Spremljala sta nas profesorja Marko Kubale in Manja Ferme Rajtmajer. Bilo je zelo poučno in  zanimivo. Pridobili smo veliko novih poznanstev in neprecenljivih izkušenj. Zahvaljujemo se vodstvu šole, da nam je omogočilo sodelovanje na tej enkratni prireditvi.
Andrej Zabav, predstavnik UP 365drinks d.o.o.
(Skupno 632 obiskov, današnjih obiskov 1)