V torek, 7. 7. 2020, so dijakinje in dijaki 4. a, 4. c, 2. a PTI in udeleženke poklicnega tečaja prejeli spričevala poklicne mature. Naša “korona generacija” jih je prejela “koronsko” – brez stika, a vseeno slavnostno. Njihov uspeh je bil lep in izjemno smo ponosni nanje. Poleg ravnateljice so se jim pridružile tudi razredničarke Jasmina Bornšek, Irena Lasnik, Marija Vodušek in Mojca Knez Šket ter njihovi učitelji zadnjega letnika.

Posebej bi želeli pohvaliti še naše tri zlate maturante: 22 točk so na poklicni maturi dosegli Eva Mastnak, Rok Mazej in Domen Kovač, vsi 4. a.


V kulturnem programu, ki ga je pripravila Lidija Plevčak, je nastopila Nika Praznik, dijakinja 1. a. Podelitev smo izpeljali v dveh delih: prvo podelitev za 4. c, 2. a PTI in PT sta vodila Andreja Berglez in Trimlon Muja, oba 2. a PTI, drugo podelitev pa Maruša Štancer in Gregor Lončar, oba 4. a.

Drage maturantke in dragi maturantje, želimo vam uspešno in srečno popotovanje v življenju in naj vam Ekonomska šola Celje ostane v lepem spominu.

Simona Sever Punčoh

 

FOTOGALERIJA OBEH PODELITEV

Avtorici fotografij: Marija Vodušek, Vida Horvat

(Skupno 496 obiskov, današnjih obiskov 1)