Dijake vabimo k sodelovanju v nagradnem natečaju projekta A (se) štekaš ?!? (Integriran pristop krepitve duševnega zdravja in preprečevanja samomorilnega vedenja za mladostnike).

V natečaju zbiramo literarne in video prispevke dijakov na temo soočanja s težkimi življenjskimi situaciji, s čimer jih želimo spodbuditi, da o stiski spregovorijo in hkrati razmišljajo o možnih konstruktivnih rešitvah izhoda iz stiske. Rok za oddajo prispevkov je 8. 2. 2021. Nagrajenci bodo prejeli bone za nakup v poslovalnicah Mladinske knjige. Vabimo vas, da si več o nagradnem natečaju preberete tukaj.

Projekt A (se) štekaš ?!? na UP IAM Slovenskem centru za raziskovanje samomora izvajamo že od leta 2012. V projektu želimo tematiko duševnega zdravja približati tako mladostnikom kot tudi učiteljem, drugim delavcem šole in staršem preko različnih aktivnosti. Več o projektu si lahko preberete tukaj. Ker pa si želimo približati tematiko duševnega zdravja čim širšemu krogu, k sodelovanju v nagradnem natečaju vabimo tudi mladostnike iz šol, ki sicer v drugih aktivnostih projekta ne sodelujejo.

Projekt je financiran s strani Ministrstva za zdravje. S sodelovanjem v projektu ali v natečaju tako vaša šola ne bo imela nikakršnih stroškov.

V upanju na sodelovanje vas lepo pozdravljamo.

V imenu projektne skupine A (se) štekaš?!?,

Monika Brdnik, mag. psih.

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)