Dragi dijaki in dijakinje zaključnega letnika,

v nadaljevanju so objavljena ločena navodila za 1) prijavo na visokošolske in univerzitetne študijske programe in 2) prijavo na višješolske študijske programe.

 

PRIJAVA ZA VPIS NA VISOKOŠOLSKE IN UNIVERZITETNE ŠTUDIJSKE PROGRAME

16. 2. – 19. 3. 2020 – PRVI PRIJAVNI ROK za prijavo na visokošolske in univerzitetne študijske programe (elektronska prijavnica preko eVŠ portala: https://portal.evs.gov.si/prijava/)

VIDEO NAVODILA:

Na eVŠ poratlu se registrirate preko AAI prijave in oddate elektronsko prijavnico. Navodila so dostopna na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=Hpka9yTrlEM&ab_channel=EkonomskaCelje

 

PRIJAVA ZA VPIS NA VIŠJEŠOLSKE ŠTUDIJSKE PROGRAME

16. 2. – 18. 3. 2020 – PRVI PRIJAVNI ROK za prijavo na višješolske študijske programe (2-letni programi) (elektronska prijavnica preko Višješolske prijavne službe: https://vss-ce.com/VPSPrijavnica/, pri čemer je OBVEZNO prijavnico natisniti, podpisati in priporočeno poslati po navadni pošti ali skenirano na elektronski naslov: prijava.vps@sc-celje.si)

VIDEO NAVODILA:

https://www.youtube.com/watch?v=PhFiwbTipe0&ab_channel=EkonomskaCelje

 

PRIJAVA NA VIŠJO POLICIJSKO ŠOLO (ločena prijavnica)

Zaradi povečanega interesa za prijavo na Višjo policijsko šolo prilagam tudi prijavnico za vpis na Višješolski študijski progam Policija. Prijavnica je dostopna tukaj: https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/ministrstvo-za-notranje-zadeve-policija-objavlja-javno-objavo-za-sklenitev-delovnega-razmerja-s-kandidati-za-policiste-in-vpis-na-izobrazevanje-v-visjesolski-studijski-program-policist-2/

Kandidat izpolnjeno prijavnico priporočeno pošlje na naslov: Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana, ali skenirano na elektronski naslov: gp.mnz@gov.si, in sicer najkasneje do 18. 3. 2021.

 

V petek, 26. 2. 2021, vas bom obiskala tudi v razredu, kjer si bomo skupaj pogledali, kako izpolniti prijavnice in odgovorili na morebitna vprašanja. Vse pomembne informacije najdete tudi v spletni učilnici Karierno svetovanje. Prav tako sem dosegljiva na elektronskem naslovu Barbara.Slatensek@escelje.si in na tel. št. 041-442-854.

 

Barbara Slatenšek, svet. del.

(Skupno 253 obiskov, današnjih obiskov 1)