V ponedeljek, 4. 12. 2023, je na Šolskem centru Celje potekalo tekmovanje področnega prvenstva iz košarke.

Naši dijaki so pridno trenirali, da bi bili res pripravljeni. Odigrali so dve tekmi, prvo smo po odlični borbi proti sosednji šoli gostincev dobili, drugo pa smo žal izgubili, saj je bila ekipa Srednje šole za kemijo, elektrotehniko in medije Celje premočna in uspešnejša. Na koncu smo osvojili drugo mesto, naprej se je uvrstila le prva ekipa.

Nismo razočarani, saj imamo mlajše igralce kot naši tekmeci, ekipa se razvija in raste, kar pomeni, da v letu ali dveh resno računamo na dobre rezultate tudi mi.

Čestitke prav vsem igralcem za zavzeto treniranje in dobri ter napeti tekmi, v katerih smo gledalci resnično uživali. Hvala tudi trenerju, našemu bivšemu dijaku, gospodu Sandiju Čebularju za trud pri pripravi ekipe ter znanje, ki ji ga je posredoval. Zelo se veselimo nadaljevanja zgodbe naslednje leto ob tem času.

Šolsko ekipo sestavljajo kapetan Žan Pesjak, 4. c, Gašper Krajnc, 2. f, Nel Murko, 3. e, Bor Grahek, 3. a, Gašper Bizjak, 3. č, Tjaš Novak, 2. b, Luka Kitak, 2. f, Alen Milčevski, 2. f, Dušan Rkman, 1. c, Sven Štiglic, 2. b, Tim Šantl, 4. e, ter na tekmi odsotni Jaša Brečko,  1. d.

Mentor: Kristijan Benčina

(Skupno 133 obiskov, današnjih obiskov 1)