V soboto, 27. 1. 2024, so dijakinje in dijaki zaključnih razredov zaplesali v Modri dvorani Celjskega sejma. Dijakinje in dijaki 4. a, 4. b, 4. c, 4. e, 2. a PTI in 3. č so pokazali svoje plesno znanje in zaplesali tradicionalno četvorko ter splet družabnih plesov. Zbrane je pozdravila ravnateljica-direktorica Marjeta Nosan, v imenu generacije sta učiteljski zbor, starše, sorodnike in prijatelje nagovorili Klara Šestanj in Maša Plaznik, obe 4. e. Maturantsko himno je Gaudeamus Igitur je skupaj z zbranimi zapela Hana Dermol, 4. e.

Razrednikom ter vodstvu šole so se v imenu dijakov s šopkom zahvalili Patricija Arsenić, 4. a, Rok Petrič, Gal Turecki, Denis Štiglic, vsi 4. b, Cecilija Jagar, 4. c, Maša Plaznik in Leon Planinšek, oba 4. e, Klemen Oset, 2. a PTI, in Nika Petrak, 3. č. Hkrati so se Klara Šestanj in Sara Mohor, obe 4. e, ter Lan Kostajnšek, 4. b, zahvalili organizatoricama plesa Marjani Gajšek in Lidiji Rebeušek ter plesnemu učitelju Boštjanu Špiljarju.

Dunajski valček so z ravnateljico in razredniki zaplesali: Ana Klanšek in David Labaš, oba 4. a, Aleš Poljanšek, 4. b, Urh Jelen, 4. c, ter Jurij Lovšin in Tim Šantl, oba 4. e. Za glasbo je tudi letos poskrbela glasbena skupina Victory, program je povezovala Alja Tihle.

Verjamemo, da je za nami res lep in svečani dogodek, ki naj vam ostane v trajnem spominu.

Foto: Igor Rosina, Digitalna kamera, d. o. o. (spletni album za naročilo: https://www.mediafire.com/folder/zs0ej9a3wojwv/Maturantsko+ples+Ekonomska)

Foto: Simona Sever Punčoh

Videoposnetki: Barbara Kvas

(Skupno 982 obiskov, današnjih obiskov 1)