Spoštovana gospa ravnateljica Marjeta Nosan, profesorice in profesorji ter drage dijakinje in dijaki,

v četrtek, 21. 3. 2024, bosta dijakinji 4. a-razreda Aneja Bitenc in Klara Golob pod mentorstvom Andreje Tanšek v predavalnici 303 ob 11. uri v sklopu 4. izpitne enote pripravili nalogo na temo predstavitve podjetja, ki je povezan s svetom mladih.

Big Bang je najprepoznavnejši ponudnik na področju zabavne tehnike, mi mladi pa pomemben segment kupcev v svetu zabave. Big Bang tudi na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva s tržnimi deleži, poleg vodilnega položaja na omenjenih trgih pa podjetje sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij. Trženje in področje  zelenih tehnologij v Big Bangu bo na dogodku z nami delila vodja marketinških projektov Slovenije Lea Hrovat.

Dogodek je organiziran za naslednje razrede: 2. a, posamezni dijaki 3. b, 3. č, 4. a, 4. b in 2.a PTI s spremljevalnimi profesorji, ki imajo pouk v teh razredih. Na dogodek ste vabljeni tudi  profesorji, ki ste v tem času prosti in bi želeli stopiti z nami v svet Uau tehnologije. Dogodek bo predvidoma trajal 5. šolsko uro in del 6. šolske ure.

Klara Golob z mentorico prof. Andrejo Tanšek

 

 

 

(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov 1)