»Če obstaja kaj, kar zares pripomore k uspehu v življenju, potem je to sposobnost potegniti uspeh iz poraza.« /William Marston/

V sredo, 13. 3. 2024, je v dvorani Golovec potekal 18. mednarodni sejem učnih podjetij. Našo šolo je zastopalo učno podjetje Bellissimo z mentorico Suzano Suholežnik in učno podjetje Najemi.si z mentorico Barbaro Kvas.

Podjetje Bellissimo se ukvarja z izdelavo in prodajo personalizirane kozmetike. Izdelana je iz naravnih materialov, pridobljenih v Sloveniji. Zavzemamo se za to, da kozmetika ni testirana na živalih in pozornost posvečamo skrbi za okolje. Podjetje intenzivno sodeluje s podjetjema Afrodita in Malinca, ki sta tudi naša donatorja. Podjetje Afrodita nam je podarilo veliko izdelkov, kot so šamponi, CBD kolekcijo, gel za urejanje brade, kreme, prav tako pa tudi čistilne maske. Z vsem tem so nam omogočili lažje predstavljanje podjetja. Prav tako pa nam je izdelke podarilo tudi podjetje Malinca, in sicer izdelke za nego obraza. Bellissimo se obema podjetjema iskreno zahvaljuje za njihovo sodelovanje. Na sejmu učnih podjetij smo za pravilni odgovor na nagradni igri podarili čistilno masko.

Podjetje Najemi.si se ukvarja z oddajo in prodajo nepremičnin ter urejanjem okolice. Na sejmu smo predstavili svoje delo v okolici šole, kot so klopce na terasi in vrtni polžek. Prav tako pa smo vsakemu obiskovalcu ponudili sodelovanje v naši nagradni igri z bogatimi nagradami.

Nagrade so donirali naši sponzorji. Podjetje Vivapen, d. o. o. nam je podarilo zalogo pisarniškega materiala; podjetje Grafika Gracer, d. o. o. nam je natisnilo promocijski material za sejem; podjetje Voda Rogla, d. o. o. pa nas je založilo s čisto izvirsko vodo v personaliziranih plastenkah z našim logotipom. UP Najemi.si se vsem našim sponzorjem iskreno zahvaljuje za njihov doprinos. Veselimo se nadaljnjega poslovanja.

Udeležba na sejmu je bila za nas dragocena poslovna in tudi življenjska izkušnja. Sklenili smo veliko
poslov z drugimi učnimi podjetji in morda je med njimi takšno, s katerim se bomo v bodoče srečevali
v realnem gospodarstvu.


(Skupno 160 obiskov, današnjih obiskov 1)