Spoštovani dijaki in starši!

Pouk se v tem tednu zaključuje, dijakinje in dijaki pa bodo kmalu pričeli uživati v poletnih počitnicah. 

Zahvaljujemo se vsem staršem za njihovo podporo in sodelovanje skozi vse leto. Vaša vloga je neprecenljiva in brez vas ne bi dijaki dosegli takšnih uspehov. Prav tako želimo pohvaliti naše dijake za njihove izjemne dosežke, tako v šoli kot izven nje. Vaša prizadevanja, talent in vztrajnost so nas navdušili in smo ponosni na vsakega izmed vas.

Z dijaki se v šoli vidimo še v petek, 21. 6., in v ponedeljek, 24. 6. 2024, ob 8.00 v matičnih učilnicah. V petek bodo z razrednikom uredili dokumentacijo in učilnico, v ponedeljek pa prejeli letna spričevala, obvestila o uspehu in pohvale ter priznanja. 

Za dijake, ki še niso opravili vseh obveznosti, podajamo še informacije o poteku spomladanskega in jesenskega roka popravnih izpitov:

Izpiti bodo potekali v dveh rokih, in sicer v SPOMLADANSKEM in JESENSKEM IZPITNEM ROKU.

Dijaki se morate na popravne in dopolnilne izpite spomladanskega roka prijaviti najkasneje v sredo, 19. 6. 2024. Na prijavnico morate v desni zgornji kot obvezno napisati tudi svoj e-naslov, na katerega boste z e-naslova pomočnice ravnateljice prejeli obvestilo o terminih izpitov.

SPOMLADANSKI ROK IZPITOV:

Spomladanski rok bo potekal od petka, 28. junija 2024, do predvidoma srede, 3. julija 2024.

Ura in datum podelitve spričeval po popravnih izpitih v spomladanskem roku bosta določena na razporedu za izpite. Razporedi izpitov bodo na spletni strani objavljeni v torek, 25. 6. 2024, na oglasni deski pred tajništvom pa v sredo, 26. 6. 2024. Vsak dijak bo prejel osebni razpored še po elektronski pošti na e-naslov, napisan na prijavnici.

Če je dijak na spomladanskem roku neuspešen, mora takoj po izpitu oddati novo prijavnico za jesenski rok. Zadnji dan za oddajo prijavnic za jesenski rok bo četrtek, 4. 7. 2024.                                   

Jesenski rok izpitov bo potekal od petka, 16. avgusta 2024. Predvidoma bodo razporedi za jesenski rok objavljeni v sredo, 10. 7. 2024.

Želimo vam prijetne počitnice in se veselimo ponovnega srečanja v novem šolskem letu.

Vodstvo šole

(Skupno 294 obiskov, današnjih obiskov 1)