Po priporočilih NIJZ se govorilne ure v šolskem letu 2020/2021 do preklica izvajajo izključno NA DALJAVO (telefonski razgovori, elektronska pošta, videokonferenčna srečanja …). Srečanja v živo so možna le izjemoma in ob obveznem predhodnem dogovoru. 

DOPOLDANSKE GOVORILNE URE

Dopoldanske govorilne ure potekajo vsak teden v času pouka.  V šolskem letu 2020/2021 se pričnejo dopoldanske govorilne ure izvajati po 16. 9. 2020.

Dopoldanske govorilne ure

 

POPOLDANSKE GOVORILNE URE

Popoldanske govorilne ure potekajo praviloma vsak tretji četrtek v mesecu na daljavo. Zaradi neugodne epidemiološke situacije v oktobru ne bomo izvedli popoldanskih govorilnih ur. Vsi starši se lahko z razrednikom individualno dogovorite za osebni obisk v šoli, če je situacija res nujna. Razredniki in učitelji so vam po telefonu na voljo v času dopoldanskih govorilnih ur. Preostali čas so vam učitelji na voljo preko eAsistenta ali elektronske pošte (e-naslovi učiteljev).

POGOVORNE URE ZA DIJAKINJE IN DIJAKE

Pogovorne ure za dijake potekajo po obveznem predhodnem individualnem dogovoru s profesorjem, s katerim se dijak dogovori za termin.

(Skupno 3.406 obiskov, današnjih obiskov 2)