Ekonomska šola Celje sodeluje v projektu MUNERA 3, s katerim je bila skupaj s konzorcijskimi partnerji izbrana na razpisu »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja 2018–2022«. Munera3 nudi zaposlenim številne možnosti brezplačnega vključevanja v programe nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja, s ciljem izboljšanja  kompetenc zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti med področji dela ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi. Programi se izvajajo na strokovnih področjih tehnike, biotehnike in storitev. V obdobju 2018–2022  je za zaposlene udeležence brezplačno tudi izobraževanje  po programih za pridobitev višje strokovne izobrazbe in prekvalifikacij na področju višjega strokovnega izobraževanja.

Pri pripravi programov sodelujemo tudi s podjetji, saj  imamo možnost oblikovanja povsem novih programov, pri čemer se vsebinsko lahko prilagodimo potrebam vaše skupine.

»Naložbo sofinancirata  Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija

Več informacij o razpisanih programih: jasmina.bornsek@escelje.si

Cilj projekta MUNERA 3 je v programe vključiti 17.640 zaposlenih oseb. Več informacij o projektu si lahko pridobite na spletni strani projekta  TUKAJ in na naslednjih povezavah:


V okviru operacije v trenutno ne  izvajamo brezplačnih usposabljanj nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja zaradi že porabljenih  dodeljenih sredstev.


 

(Skupno 2.220 obiskov, današnjih obiskov 1)