Knjižnica Ekonomske šole Celje sestavni del vzgojno-izobraževalnega procesa na šoli. Namenjena je dijakom, študentom rednega in izrednega študija, tudi udeležencem izobraževanja odraslih, in vsem zaposlenim na šoli. Knjižnica je polnopravna članica sistema COBISS. Polnopravno članstvo v Cobissu 3 nam omogoča brskanje po katalogu domače knjižnice – lokalnem katalogu in po katalogih vseh drugih knjižnic, vključenih v ta informacijski sistem. Uporabniki si lahko v knjižnici izposodijo leposlovje, strokovno literaturo, serijske publikacije – revije in časopise in DVD-je.

Knjižnično gradivo se dopolnjuje skladno s povpraševanjem. V knjižnici ponujamo tudi možnost dostopa do interneta, saj je uporabnikom na voljo deset računalniških mest. Uporabniki se seznanjajo z aktualnimi dogodki in svežimi informacijami, brskajo po knjižnih zalogah knjižnic in se povezujejo po medmrežju v skladu z lastnimi interesi. Informacije o knjižnici so na voljo na telefonski številki knjižnice 03 62 00 209.

Čas izposoje
Knjižnica je odprta vsak delovni dan, od ponedeljka do petka.

Ponedeljek   8.00–13.00
Torek      8.00–13.00
Sreda      8.00–13.00
Četrtek    8.00–13.00
Petek      8.00–13.00

Izposojeno gradivo je možno podaljšati, če gradivo ni rezervirano ali če ne gre za knjige za domače branje. Podaljšati ga morate pred iztekom roka za izposojo.

To lahko storite:
osebno v knjižnici,
• željo za podaljšanje nam lahko sporočite po elektronski pošti na naslov: marjeta.selih@escelje.si,
• nas pokličete po telefonu 03 62 00 209.

Ko rezervirano gradivo prispe v knjižnico, vas o tem obvestimo po telefonu ali preko elektronske pošte. Rezervirano gradivo vas čaka pet delovnih dni, po poteku tega roka rezervacija ne velja več.

 

V knjižnici Ekonomske šole Celje je zaposlena knjižničarka:
mag. Marjeta Šelih, univ. dipl. bibl. in soc. kult.

(Skupno 929 obiskov, današnjih obiskov 1)