Rdeča nit poslovanja učnih podjetij na Ekonomski šoli Celje je sodelovanje z realnimi podjetji, ki opravljajo podobno dejavnost. S povezovanjem dela v simuliranih podjetjih in dela v resničnih podjetjih uspešneje razvijamo svoje poslovne veščine in tudi osebnostno rastemo.

Polovica dijakov 3. a razreda je ustanovilo učno podjetje New You, d. o. o., trgovino na debelo in drobno s športno prehrano, oblačili in nego telesa. Že na začetku našega poslovanja smo se povezali z znanima slovenskima podjetjema, in sicer s SWY Brand, d. o. o., Sermin 75 B, 6000 Koper, in z Malinco, d. o. o., Ul. svežih idej 2 C, 3320 Velenje.

SWY Brand je razvil lastno blagovno znamko športnih oblačil in prehranskih dopolnil z vizijo zagotoviti dobro počutje in zadovoljstvo strank.

Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, s prehranskimi dopolnili in z naravno kozmetiko, hkrati pa tudi portal z recepti in nasveti za zdravo življenje.

Vabimo vas, da nas spremljate na profilu Instagram pod imenom @upnew­_you in facebook profilu https://www.facebook.com/profile.php?id=61566993411191

Postavljanje ciljev ni le usmeritev, ampak tudi motivacija za nadaljevanje.

Tjaša Peklar, Daša Naja Klanšek in Zoja Dragar, oddelek tržnega komuniciranja

(Skupno 112 obiskov, današnjih obiskov 1)