V ponedeljek, 10. 7. 2017, je bil velik dan za naše maturantke in maturante 4. e in udeležence maturitetnega tečaja. V roke so namreč prejeli maturitetna spričevala in odkorakali z Ekonomske šole Celje v naslednje obdobje svojega življenja. Želimo jim vse dobro in upamo, da smo jih na šoli dali veliko znanja in življenjskih naukov.

V imenu generacije, ki se je poslovila, sta prisotne nagovorila David Blagojević, dijak 4. e, in Nika Šnajder, udeleženka maturitetnega tečaja, ki je prebrala besede sošolke Samanthe Ane Domšek.

Pred slovesno podelitvijo spričeval sta svoje zaključne misli delili še razredničarki obeh razredov, Branka Vidmar Primožič in Marija Ravnak Cafuta, tajnica splošne mature Marjana Gajšek pa je podala osnovne informacije o poteku spomladanskega roka.

V kulturnem programu, ki je tudi tokrat potekal pod mentorstvom profesorice Helene Muha, so nastopili: voditelja Nuša Zvonar in Rok Klajnšek-Grajžl, Lara Renko, Tina Bobek, Ana Teržan in David Drenški z gostom Jožijem Kuštrinom. Pri prireditvi sta pomagali tudi Anja Đaković-Ložar in Andreja Berglez. Vsem iskrena hvala!

(Skupno 644 obiskov, današnjih obiskov 1)