Dijakinje in dijaki, 

ker se mnogi na Arnes obračate zaradi pozabljenih gesel za dostop do spletnih učilnic, vam spodaj objavljamo navodila, ki so nam jih poslali. Skrbnik na Ekonomski šoli Celje je Ivan Lojen (jani.lojen@escelje.si) in prosimo, da se obračate nanj, vendar si najprej preberite spodnja navodila in jih upoštevajte.


Spoštovani.

Beležimo povečano število vprašanj učencev, staršev in učiteljev v povezavi s pozabljenimi uporabniškimi podatki za prijavo z AAI-računom.

Želimo vas opomniti, da na Arnesu nimamo vpogleda v šolske AAI-račune in lahko težave s pozabljenimi podatki reši le informatik oz. ROID na vzgojno-izobraževalnem zavodu (oseba, ki je administrator portala SIO.MdM).


Zavode prosimo, da z objavo na spletni strani učence, starše in zaposlene seznanite s kontaktnimi podatki pristojnega za upravljanje z AAI-računi na zavodu.

Predlagamo tudi, da v sporočilo vključite povezavo za ponastavitev gesla https://mdm.arnes.si/Prijava/Password.aspx, saj je pozabljeno geslo ena najbolj pogostih težav, ki jo uporabniki lahko rešijo sami. Opomba, za to potrebujejo vpisan mail v SIO.MdM).


Lep pozdrav,

Arnes

(Skupno 402 obiskov, današnjih obiskov 1)