Minuta za zdravje je učinkovita oblika ohranjanja zdravja in dobrega počutja na delovnih mestih in v izobraževalnih ustanovah. Redno izvajanje nam namreč omogoča boljše zdravje, večjo sprostitev, boljšo koncentracijo, obnovo  delovne energije ter izboljša splošno počutje.

Naše učno podjetje Choco Drop, d. o. o. , ki jo sestavlja skupina mladih in kreativnih podjetnikov, se ukvarja s prodajo vrhunskih čokoladnih izdelkov, povezanih z zdravjem. Ker si prizadevamo za ohranjanje zdravja in dobrega počutja zaposlenih, smo v učnem podjetju redno izvajali minuto za zdravje.

 

Zaradi nevarnih okoliščin širjenja koronavirusa in izvajanja izobraževanja na daljavo jo dijaki skupaj z mentorico Andrejo Tanšek izvajamo doma, saj se zavedamo, kako pomembno je varno krepiti svoje zdravje. Dijaki učnega podjetja Choco Drop, d. o. o. delujemo s sloganom Z gibanjem do zdravja. Ostani doma. Za obiskovalce šolske spletne strani smo pripravili nekaj vaj za ohranjanje zdravega duha v zdravem telesu. Priporočamo, da jih izvajate vsaj enkrat dnevno. Lahko sami s pomočjo priloženih vaj ali s strokovnim vaditeljem Andrejem Milutinovičem, dvakratnim svetovnim prvakom v fitnesu. Vadba je na sporedu vsak dan ob 14.35 na Planet TV od ponedeljka do petka.

 

Videoposnetke pravilnega izvajanja vaj najdete na naslednjih povezavah:

https://siol.net/planet-tv/novosti/svetovni-prvak-s-kavca-vstanite-s-kavca-521076

https://www.perskindol.si/portfolio-items/vaje-za-vrat-in-vratno-hrbtenico/ 

 

Dijaki 3. a  vas v sklopu učnih  podjetij UP Choco Drop in UP Veles, skupaj z  mentoricama Andrejo Tanšek in Suzano Suholežnik, vabimo, da delite z nami pozitivne ideje, kako v času koronavirusa na aktiven in varen način sproščati telo in duha.

 

(Skupno 374 obiskov, današnjih obiskov 1)