Dijakinje in dijake zaključnih letnikov obveščamo, da bodo v tednu od 25. 5. do 29. 5. 2020 potekale priprave na splošno in poklicno maturo ter zaključni izpit. Podelitev spričeval bo za vse zaključne razrede v ponedeljek, 25. 5. 2020. Ura podelitve je zapisana na razporedu priprav. Opozarjamo vas, da varnostni ukrepi še vedno veljajo. S seboj nujno prinesite svoje pisalo. Brez oddane izjave razredniku ne smete vstopiti v šolo. Vse o varnostnih ukrepih si preberite tukaj. Tisti, ki ste izjavo že oddali, vam je ni potrebno oddajati na novo. 

V ponedeljek, 25. 5. 2020, morate v šoli urediti naslednje:

  • vračilo učbenikov oz. knjižničnega gradiva (nujno si preberite obvestilo šolske knjižnice, ki ga objavljamo na koncu tega prispevka),
  • izpraznitev garderobne omarice,
  • vračilo ključka za malico in garderobo,
  • vračilo ključka za dvigalo, če ste ga imeli,
  • prijava na popravne/dopolnilne/predmetne izpite na klasični prijavnici (elektronske prijave je potrebno za izredni rok oddati do 22. 5. 2020 do 10. ure – povezave so na razrednih elektronskih naslovih),
  • poravnati vse finančne obveznosti do šole,
  • tisti dijaki, ki boste pristopili k poklicni ali splošni maturi in imate več kot en negativni predmet, izpolnite odjavo od spomladanskega roka in prijavo k jesenskemu roku mature.

V kolikor ste izgubili ključke, lahko na elektronskem naslovu tajnistvo@escelje.si naročite položnico že v petek, 22. 5. 2020, in vam jo bo razrednik prinesel na podelitev.

Urniki priprav in podelitve spričeval:

Obvestilo šolske knjižnice:

Gradivo, ki ga potrebujete za opravljanje mature ali drugih izpitnih obveznosti, lahko vrnete kasneje oziroma ob prevzemu maturitetnega spričevala. Gradivo, ki ga boste vrnili 25. 5. 2020, vrnete v vrečki, ki jo označite s svojim imenom in priimkom. Gradiva ne vračate v prostoru šolske knjižnice, temveč ga pustite v prostoru, kjer boste prejeli spričevalo. Razrednik bo to zabeležil. Informacije o vrnjenem oziroma še izposojenem gradivu je možno dobiti na mojem e-naslovu: marjeta.selih@escelje.si. Šolska knjižnica je zaprta. Če si želite izposoditi gradivo, to napišite na navedeni naslov, da se dogovorimo o izposoji.

 

Želimo vam veliko uspeha na splošni in poklicni maturi ter zaključnem izpitu.

Vodstvo šole

(Skupno 916 obiskov, današnjih obiskov 1)