Čas »korone«, ki smo ga zadnje mesece doživljali, je bil zelo nenavaden. Kljub temu smo v ponedeljek, 1. 6. 2020, izvedli prav poseben športni dan z geslom GREMO VSAK PO SVOJE. Dijaki ste prvič imeli možnost sami izbirati pot in cilj. V skladu z navodili in priporočili ste odšli točno tja, kot ste si zaželeli. Sami, s prijatelji ali z družinskimi člani, v okviru vaših zmožnosti, ste izbirali med pohodno ali kolesarsko turo, vse pa je vodil motiv VODE.
Športni pedagogi smo nad vašim odzivom navdušeni. Zelo velika udeležba, inovativnost pri izbiri poti, krasne fotografije in veliko opisov, kako ste preživeli dan, je potrdilo, da smo se odločili prav. Nekateri ste opravili prave kolesarske in pohodniške podvige.
Ker smo v navodilih predlagali tudi kolesarski izziv je prav, da razglasimo dijaka in dijakinjo, ki sta prekolesarila največ kilometrov. Zaradi res velikega odziva bomo zmagovalca razglasili v prihodnjih dneh.
Prejeli smo več kot 200 fotografij in opisov, ki zgovorno pričajo, da ste se ta dan imeli lepo. Nalogo ste opravili vzorno. Ker pa vseh fotografij ne moremo objaviti, jih objavljamo le peščico.
Hvala vsem!

Za aktiv ŠV: Mateja Volk

 
(Skupno 271 obiskov, današnjih obiskov 1)