Prvi teden v decembru ste dijaki namenili kar nekaj časa za praznično okrasitev svojih matičnih učilnic. V petek, 16. 12. 2022 se je sestala komisija, v kateri smo bile profesorice Tatjana Trupej, Antonija Petričič Šnajder, Sanja Čas in Mateja Volk. Skrbno smo pregledale vaše praznične kreacije. Soglasno smo se strinjale, da so okrasitve domiselne, lepe in kreativne. Da je bilo vloženega veliko vašega časa in truda, da bi učilnico oblekli praznikom primerno. Zelo so nas presenetila praznično okrašena vrata, ki so v tem decembrskem času še posebej lepa, so večkrat odprta, samo treba jih je znati pogledati in jim ne obračati hrbta…
Poglejte si jih, vidite pa jih lahko tudi na socialnih omrežjih. Zato pohvala vsem.
Kljub temu pa smo se morale odločiti za zmagovalno okrasitev, ki je ustrezala kriterijem izvirnosti, ponovne uporabe materialov, estetike in domiselnosti. Največ točk smo dodelile učilnici 403, ki so jo okrasili dijaki 4. b razreda. Takoj za njimi sta matični učilnici 1. a razreda – 327 in 2. č razreda – 423.
Vabimo vas, da si nagrajeno učilnico 403 tudi ogledate.
Še enkrat čestitke vsem. Upamo, da se boste v okrašenih prostorih v teh predprazničnih dneh počutili lepo, si izmenjali kakšno simbolno darilce in lepo besedo. SREČNO!

Zapisala prof. Mateja Volk

(Skupno 265 obiskov, današnjih obiskov 1)