Informacijska točka EUROPE DIRECT Savinjska, ki deluje pod okriljem Celjskega mladinskega centra (MCC), v sodelovanju z Mestno občino Celje, prireja že tradicionalni dogodek Festival prostovoljstva. Potekal bo v petek, 21. aprila, v atriju Celjskega mladinskega centra.

Na festivalu bomo razglasili rezultate natečaja za NAJ PROSTOVOLJCA v letu 2022 v Mestni občini Celje in to v kar petih starostnih skupinah! Naj prostovoljci bodo poleg naziva ”Naj prostovoljec leta 2022” prejeli tudi nagrade.

Dogajanje bo spremljal pester kulturni program, nagovor župana Mestne občine Celje g. Matija Kovača, predstavitev različnih prostovoljnih društev in organizacij iz Savinjske regije, predstavili pa se nam bodo tudi vojaki in gasilci.

Dogodka se v okviru predmeta Aktivno državljanstvo udeležite tudi dijakinje in dijaki 3. a, 3. b, 3. c in 3. e. Na dogodek vas v MCC pospremijo profesorji 5. šolske ure – odhod izpred šole za bo ob 11.00. Dijaki boste prejeli zadolžitve izvajalk predmeta AKD, ki jih morate opraviti, da boste imeli ta sklop priznan. Po dogodku ni več pouka.

Spremljevalci:

3. a – K. Teršek

3. b – A. Čakš

3. c – M. Vodušek

3. e – T. Ivšek

Simona Sever Punčoh

(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 1)