Rdeča nit poslovanja učnih podjetij Ekonomske šole Celje je sodelovanje s podjetji v realnem gospodarstvu.

Tako je UP Animall v ponedeljek, 27. novembra 2023, obiskalo uspešno družinsko podjetje Vivapen  z več kot 50-letno tradicijo. Sprejela nas je direktorica podjetja Petra Melanšek in ga  prijazno predstavila. Podjetje ima 72 redno zaposlenih. Je med vodilnimi proizvajalci nalivnih peres, rolerjev, črnilnih vložkov in drugih pisal v Evropi. V svojem širokem sortimentu imajo kar 5.645 različnih artiklov. Razvoj gradijo na dobrih poslovnih odnosih, inovativnih idejah, kakovosti in fleksibilnosti.

Pohvalijo se lahko tudi z najboljšo bonitetno oceno AAA, ki predstavlja izjemno visoko sposobnost izpolnjevanja finančnih obveznosti in minimalno kreditno tveganje.

Predstavnici UP Animall Neja Repnik in Zoja Ojsteršek, zaposleni v tržnem komuniciranju, sta gostiteljici predstavili koncept delovanja učnih podjetij in ji  izročili promocijski material podjetja: prodajni katalog, zloženko in vizitko. Nad kreativnostjo in veščino poslovnega komuniciranja je bila navdušena. Dijakom je zaželela uspešna poslovno pot v njihovem  nadaljnjem življenju.

Na koncu poslovnega srečanja smo prejeli bogato donacijo čudovitih pisal podjetja Vivapen. Namenili jih bomo za nagrade v nagradni igri, ki jo zaposleni v učnem podjetju pripravljajo za predstavitev na šolskem sejmu učnih podjetij, ki bo v januarju 2024.

Uspešni ljudje ne postanejo skozi noč. Uspeh je rezultat trdega dela. Da bi bili uspešni, morate vsak dan izkoristiti ponujene možnosti in stopiti korak bliže svojim ciljem.

UP Animall z mentorico Suzano Suholežnik

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)